top of page

USA eshte "the greatest" se nuk ka inerci, ndryshon, vetekorigjohet dhe nuk vetem flet, por vepron


dhe e ka forcen per te vepruar. USA nuk eshte uje i ndenjur. Nuk ka nje Amerike, por shume, te mbivendosura dhe secila kerkon rruge te reja, duke e kthyer vendin ne nje eksperiment te vazhdueshem.

1 comentario


ciao1925
02 feb 2022

Great article

Me gusta
bottom of page