top of page

About Us

Portali  Qendra  eshte  botim  i  Organizates  se  Qendres  (OQ)

Jemi te sinqerte dhe te balancuar
Jemi vullnetare te pavarur  
Nuk kemi padron
 

Brosnan.jpg

Parid Turdiu

West Palm Beach, Florida USA

FB:  Parid Turdiu

Webmaster

Redaktor i Finances, Teknologjise

Vlerat e portalit Qendra​

Besojmë se të gjithë njerëzit lindin me të drejta të barabarta, ndërmjet të cilave liria, drejtësia, oportuniteti dhe solidariteti.​

 

Besojmë se demokracia ështe rendi që, më mirë se cilido rend tjetër, siguron mbrojtjen dhe zgjerimin e këtyre të drejtave.

Besojme se demokracia forcohet kur rritet pjesëmarrja parimore, e kulturuar, e informuar, jo tribale, jopartiake, e njerëzve në jetën sociale e politike të shoqërise.

Bota eshtë e organizuar në kombe.  Besojmë se, detyra e shqiptarëve ndaj vehtes dhe njerëzimit, ështe që, në rradhë të parë, te rregullojnë vendin e vet.

Misioni i portalit Qendra

​Misioni ynë është i thjeshtë:   Kërkojmë të vërtetën dhe i ndihmojmë njerëzit të kuptojnë botën. Ky mision i ka rrënjët në besimin tonë se leximi, studimi, njohja, informimi dhe shkëmbimi i opinioneve kanë fuqinë për ta bërë jetën e çdo individi më të pasur e më të plotë dhe të gjithë shoqërinë më të begatshme dhe më të drejtë.

Vizioni i portalit Qendra

Një diasporë e bashkuar që të sherbeje si urë ndërmjet Shqiperisë dhe botës; një Shqipëri e përmirësuar, ku cdo shqiptar të gëzoje të drejtën reale dhe mundësinë praktike të pjesëmarrjes së lirë në të gjitha fushat e zhvillimit të vendit, pa u penguar nga tribalizmi e korrupsioni, për të arritur potencialin e plotë të fatit, vullnetit e talentit të vet.

Per te botuar shkrimet tuaja u shkruani redaktoreve ne FB Inbox

Michele Morrone.jpg

Kim Kurti

Toronto, Canada

FB: Kim Kurti

Redaktor i Politikes, Amerikes

jane-seymour-1.jpg

Keti Dibra

Tirane

FB: Keti Dibra

Redaktore e Poezise, Prozes

Michael_Fassbender.jpg

Artan Qineti

Bratislava, Slovakia

FB:  Artan Qineti

Redaktor i Europes, Ekonomise

british.jpg

Altin Ahmeti

Prishtine

FB: Altin Ahmeti

Redaktor i Kosoves, Maqedonise

james franco.jpg

Elsi Hametaj

Tampa, Florida USA

FB:  Els HJ

Redaktor i Lajmeve, Sportit, Artit 

marion.jpeg

Blerta Brati

Tirane

FB: Blerta Brati

Redaktore e Shendetit

Besojme se e kuptoni qe fotografite jane shaka, ndonese ngjajne
bottom of page