top of page

Per here te pare me vjen me poste nje broshure qe permban nje krociere qe ndalon ne Durres


Une jam perdorues i krocierave, se jane komode: udheton hoteli bashke me ty. Kam qene ne Mesdhe, Atlantik, Baltik, Kine, Danub, Rin. Vitin qe vjen kam planifikuar nje udhetim rreth botes.


E kane marre vesh agjensite dhe me cojne vazhdimisht broshura marketingu me poste. Eshte hera e pare qe me vjen nje krociere qe ndalon ne Durres, duke ofruar eskursione ne Durresin arkeologjik, Tirane, Kruje dhe Berat. Ishte e kompanise Oceania.


Kishte foton qe kam nxjerre ketu. Pak komike, por u emocionova.


PT


140 views0 comments

Comments


bottom of page