top of page

Parid Turdiu mbi mbledhjen publike te fondeve per OQNe jemi Qendra, marrim gjera te mira nga e djathta dhe e majta, nuk merremi me grindjet e se kaluares, shikojme perpara.

Sot erdhen 5 kuota nga 20 euro per Organizaten e Qendres. Me duhen 5 mije kuota, dmth se me kete ritem do me duhen 1 mije dit.

Mos thoni nuk ka alternative. Alternativa duhet te jeni ju vete duke kontribuar.

Ne krijuam Organizaten e Qendres. Nuk eshte kollaj, se nuk ka njerez. Njerezit e squt jane bere pis. Njerezit qe kane ngelur te paster nuk dijne, ose kane frike.

Mua me bllokojne ne FB, nga 1 muaj per 1 fjale goje. Heren e fundit shjkruajta "ze...ket nuk duhet te diskriminohen". 1 muaj denim perfjalen ze...k, duhej te thoja "i zi". Por ne shqip eshte njesoj. Jo!

Ambasada kishte nje projekt "per zgjerimin e demokracise". Jepte deri 20 mije euro. Aplikuam. Kerkonin nje carcaf me letra. Me shkoi 1 jave aplikimi, - kohe nga jeta ime.

Propozimi yne ishte votimi i Diapores: 1 milion shtetas shqiptare mbi 18 vj. te perjashtuar nga votimi, (duke perfshire 50 mije LBGT)!

Ka projekt me te madh per zgjerimin e demokracise?!

Nuk na e dha fondin per demokracine Ambasada. Preferojne LBGT. U ka ngelur mendja te LGBT, - te cilet meritojne te drejta krejt te barabarta, duke perfshire martesen dhe adoptimin e femijeve, - por nuk eshte bota vetem LBGT, qe perbejne vetem 5% te popullsise. LBGT nuk duhet te ndahen nga popullsia e pergjitheshme.

Prandaj kerkojme financim nga ju, shqiptaret, te Diaspores dhe ndenjes, 5 mije veta nga 20 euro ne vit. Jane shume 20 euro?!

* * * Per transferimet nga Shqiperia dhe Europa keto jane IBAN-et sipas monedhes:

Marresi: Organizata e Qendres OQ, Tirane

Euro: AL13 2051 1162 0092 18CL TJCF EURV

Lek: AL31 2051 1162 0092 18CL TJCL ALLA

USD: AL15 2051 1162 0092 18CL TJCF USDB

Banka Kombetare Tregtare Kodi SWIFT: NCBAALTX

Nga USA mund te m’i dergoni me Zelle: Paridturdiu@aol.com

Nga vende te ndryshme te botes me PayPal: prowpb@gmail.com

Western Union: Parid Turdiu, West Palm Beach, Florida 33401, USA

Pasi te kontribuoni, me lajmeroni mua ne FB/Inbox. Kjo eshte edhe menyra per t'u regjistruar ne Organizate.

36 views0 comments

Recent Posts

See All

Ducja

Situata politike ne Itali para Luftes se Pare Boterore (L1B) Me 29 korrik 1900, nje anarkist i quajtur Gaetano Bresci vrau me arme zjarri ne Monza te Italise gjate nje aktiviteti sportiv, mbretin Umbe

Comments


bottom of page