top of page

Veprat e reja te piktorit Mand Xhika

Piktori Mand Xhika jeton ne Belfast, Irlanda e Veriut dhe eshte prolifik; pikturon me lehtesi te pazakonte, me sentiment, pa mendim te sforcuar. Dy piturat e para jane vaj mbi kanavace, te shkolles impresioniste. Tre te tjerat jane akuarele, abstrakt-ekspresioniste. E fundit eshte nje akuarel impresionist, i perkryer, qe sjell ndermend francezin Camille Pisarro.Muzg ne Pogradec

89 views0 comments

Comments


bottom of page