top of page

Pse nuk e kemi shpallur deri tani Bordin e Organizates se Qendres OQ - Shqiperi / Europe


Sic e kemi shpjeguar me pare jane dy organizata te Qendres, njera ne Shqiperi / Europe (OQ) dhe tjetra ne USA / Canada AAOQ. Jane organizata simotra, me projekte te perbashketa.


Bordin e AAOQ e deklaruam ketu para disa ditesh.


Bordin e OQ nuk e kemi deklaruar me pare, se disa anetare te Bordit kane preferuar te qendronin ne hije per shkak te ngacmimeve, reale apo te te perceptuara, nga establishmenti.


Ajnshtajni ka provuar matematikisht se perceptimi eshte realitet.


Ndonese ne nuk jemi organizate politike, kemi si projekt Votimin e Vertete te Diaspores - VVD. Ideja eshte se, po te donte establishmenti do e kishte bere, prandaj kjo kerkese eshte anti-establishment dhe establishmenti mund te hakmerret.


Po disa njerez me kane thene "ti genjen qe ke organizate, pse nuk e shpall Bordin?"


Prandaj e shtrova edhe nje here ne Bord ceshtjen e shpalljes se emrave.


Dikush tha: Te bezdisin me tatimet, taksat, kontrollet... thjesht hyn ne listen e tyre me vije te kuqe.


Nje tjeter tha: Potenciali i Rilindjes per t'u hakmarre eshte pa limit. Nje persone qe jeton jashte dhe kishte nje rast kunder tyre, e kane lene pa nenshtetesi.


Nje tjeter tha: Keta i kane politikat si sllavet kur vjen puna per gjera te tilla.


Atehere une u thashe: Po e bejme keshtu; do shpall vetem ata qe me thone shprehimisht "po".


Bordi i Organizates se Qendres (OQ) perbehet nga:


Alen Macaj, Shqiperi - anetar

Artan Qineti, Sllovaki - anetar

Devid Pipa, Angli - anetar

EB, Shqiperi - anetar

EN, Shqiperi - Anetar

NV, Itali - anetare

Parid Turdiu, - kryetar

SM, Shqiperi, - sekretare

Administratori: Anton Krasniqi, Shqiperi

Arketari: Jurild Hoxha, Shqiperi


Comentários


bottom of page