top of page

Menyra e regjistrimit ne Organizatat e Qendres OQ / AAOQ


Kuotizacioni i regjistrimit eshte 20 euro (2500 lek) ne vit.


Kemi krijuar e regjistruar dy organizata nonprofit, njera per te mbuluar Europen, tjetra Ameriken.


  • Organizata e Qendres (OQ) ne Shqiperi

  • Albanian American Organization Qendra (AAOQ) ne USA


Ideja ishte qe duhet nje Parti e Qendres, e paperlyer, qe te perfaqesoje qytetarin e mesem, qe merr gjerat e mira te se djathtes dhe te majtes. Por partia kerkon ekip te kalitur. Organizatat jane me kollaj. Nqs organizata OQ shkon mire, nqs e provojme qe jemi te zotet dhe kemi mbeshtetje, do bejme parti.


Organizates i duhen projekte te rendesishme dhe te fokusuara.


Ne kemi zgjedhur:


1) Votimin e Diaspores, qe do ishte zgjerimi me i madh i demokracise shqiptare, i cili duhet bere


  • Sa me shpejt, tani, jo “me vone”.

  • “Nje shtetas, nje vote, te barabarte”. Diaspora duhet te votoje bashke me ndenjesit, aty ku e ka gjendjen civile, ne krahinat e veta.

  • Votimi duhet te jete elektronik online: kollaj, cheap, i pamanipulueshem.


2) Ushqimin falas te femijeve ne shkolla, qe do ishte mbeshtetja me e madhe per familjen shqiptare.


Kjo do jete ne nje faze te dyte, pasi te realizojme piken 1. Duhet detyruar kuvendi te buxhetoje 200 milion euro per ushqimin e femijeve. Ku t’i gjeje? Te luftoje korrupsionin. Te taksoje oligarket.


Na duhet avokat, ekip per Public Relations, ekip per Informatike. Plus kemi shpenzime zyre dhe taksa. Deri tani i kemi paguar vete, me fonde personale. Kerkojme mbeshtetje financiare nga shqiptaret. Objektivi: 5 mije veta nga 20 euro.


Per transferimet nga Shqiperia dhe Europa keto jane IBAN-et sipas monedhes:


Beneficiary:

Organizata e Qendres

Banka Kombetare Tregtare, Tirane

Kodi SWIFT: NCBAALTX


Ibani ne Euro: AL13 2051 1162 0092 18CL TJCF EURV


Ibani ne Lek: AL31 2051 1162 0092 18CL TJCL ALLA


Ibani ne dollar: AL15 2051 1162 0092 18CL TJCF USDB


Pasi te kontribuoni, me lajmeroni mua (Parid Turdiu) ne Inbox.


35 views0 comments

Comments


bottom of page