top of page

Gjermania regjistron cmimin me te larte te energjise elektrike te te gjitha koheraveEnergjia në Gjermani u shit dje me çmimin më të shtrenjtë në histori. Arsyet sipas analistit çek Kovanda: nuk fryn erë sa duhet per mullinjtë e erës dhe po ben ftohtë, rusët nuk nxitohet të japin furnizimin e duhur me gaz, francezët tani u kujtuan të ndalin përkohësisht një të dhjetën e kapaciteteve të energjisë nukleare, gjermanët vetë nuk po bëjnë inagurimin e gazsjellësit Nord Stream 2 dhe për më tepër mbyllin 3 centrale nukleare.Grafiku i cmimeve ditore


15 views0 comments

Comments


bottom of page